Vrijheidspakketten '75 jaar vrijheid' in Groesbeek

GROESBEEK – Zoals bekend is het dit jaar 75 jaar geleden dat deze regio is bevrijd van de Duitse bezetter. Ter gelegenheid hiervan is er samen met plaatselijke en regionale ondernemers een uniek pakket samengesteld om dit feit te herdenken te weten het Vrijheidspakket.

Het zijn speciale pakketten geworden met wat opvalt door de papieren verpakkingen zoals dat vroeger ook veelal het geval was. Dit is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Berg en Dal. De deelnemende ondernemers zijn Bakkerij Oomen De Horst, Bauerladen Hebben, Bierspeciaalzaak De Alde Smid, Biologische Wijnhoeve De Colonjes, Zuivelboerderij Groenhouten, Buurtmarkt De Breedeweg, Café Haus Niederrhein, Kaaspunt Sebilla, De Zuidmolen Groesbeek, Groentenhof Poelen, Hemmy van Haaren, Imkerij de Immenhof, Keurslager Tim Janssen, Media Mail, 't Soetrijck en Werken en Leren Groesbeek (een onderdeel van Pluryn).

De pakketten zijn te verkrijgen in de prijzen van 50,00 en 75,00 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Lichtjesavond Groesbeek en naar de Stichting Groesbeek Airborne Vrienden. Voor eventueel het plaatsen van een bestelling en voor informatie kan men op Facebook kijken op Streekpakket zuid oost of streekpakketzuidoost@gmail.com of telefonisch via Wilma Boschman 06 23636168 of Ronald Kuijpers 06 13192649.