(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks) Foto: Rene Hendriks

KBO Beek themamiddag in 't Spijker

BEEK - Donderdagmiddag 19 september om 14.30 uur begon de themamiddag bij de KBO in Beek nadat de gasten ontvangen werden op koffie / thee en in de pauze een consumptie.

De gastsprekers waren mr. M.H.M. Tijdhof, gecertificeerd estate-planner en mr. Joyce Bouwsma van het notariskantoor Mostart&Timmermans. Zij vertelden alles over de rol van de notaris, verder kwam het financieel veilig ouder worden aan de orde, het levenstestament en volmacht, maar ook vragen over het vastgoed werden beantwoord. De leden van KBO Beek hadden zich goed voorbereid op deze themamiddag en kwamen met allerlei zaken en vragen naar voren. Het werd een middag die garant stond om na de nuttige uitleg en antwoorden weer met succes verder te gaan. die garant stond om na al de nuttige uitleg weer met succes verder te gaan.

Ook op de hoogte blijven van de actualiteit, gewoon lid worden voor 20 euro per kalender jaar van de KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek die op allerlei gebied goed voor de ouderen zorgt. Voor alle informatie kan men contact opnemen met GĂ©rard Tesser.