Kroonluchters in mijn activiteitenruimte. (foto: Adelheid Jochemsen)
Kroonluchters in mijn activiteitenruimte. (foto: Adelheid Jochemsen) Adelheid Jochemsen

Activiteiten Inspiratieplek EigenAardig

GROESBEEK - 1 oktober, Ga je mee op Weg? Waar we de vorige keer zagen dat het innerlijk kind nog vaak bestaat uit een opeenstapeling van onbewuste en niet verwerkte herinneringen en gebeurtenissen, gaan we deze keer in op het belang van verwerken.

Wat is verwerken precies? Hoe kan ik mijzelf helpen te verwerken van wat heeft plaatsgevonden en zo vrij te worden van allerlei ballast die mijn natuurlijke kracht en essentie overschaduwd en onderdrukt? Het principe van Ho’oponopono komt evenals de vorige keer ter sprake. We sluiten af met een helende meditatie. Uiterlijk de avond er voor aanmelden, vrije bijdrage.

9 oktober Tafelgesprek met Jos van Rooij; 17 oktober Edelsteen- en kristalmeditatie; 22 oktober Verwerking door creativiteit; 25 oktober Kunst aan huis. Extra! 16 oktober Tafelgesprek met Hadewien Dobbelaer.

Mijn praktijk voor persoonlijke coaching en energiewerk met handen, stem en edelstenen, is dinsdag en donderdag open voor afspraken. In het bijzonder vrouwen in en na de overgang vinden bij mij krachtige begeleiding voor nog een mooie levensfase met een authentiek leven, je komt thuis bij wie je wezenlijk bent. Je leven vindt een diepere bestemming. Fysieke klachten leiden tot nieuwe keuzes, door naar de oorzaak te kijken.

"Voor verdere informatie en aanmelding kun je me mailen of bellen. Op de website staat ook meer informatie. Adelheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; 0617009796; Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl, www.inspiratieplekeigenaardig.nl."

Adelheid Jochemsen. (foto: Cees Bakker)