Voorzijde van de LP, opgenomen in 1977.
Voorzijde van de LP, opgenomen in 1977.

Groots Vivace Jubileumconcert

MILLINGEN - Zangvereniging Vivace uit Millingen aan de Rijn viert haar 50-jarig bestaan op grootse wijze met een bijzonder concert. Bijzonder vanwege het indrukwekkende en interessante repertoire, maar zeker ook door het optreden van - en samen met - Symfonieorkest Flos Campi uit Nijmegen, onder leiding van Dick Bolt.

Het orkest bestaat uit veertig vaste spelers die een breed repertoire beheersen. Vivace heeft, onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel, nieuwe liederen ingestudeerd, waaronder composities van Edward Elgar, speciaal gecomponeerd voor koor en orkest en variërend van ontroerende melodieën tot vrolijke dansklanken. Maar ook Mozart, Beethoven en Fauré staan op dit jubileumprogramma. Naast het optreden met Flos Campi zal het koor door Wouter Broens op orgel en piano worden begeleid.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd dit bijzondere optreden op zondagmiddag 6 oktober mee te beleven in de parochiekerk in Millingen aan de Rijn, aanvang 15.30 uur. De entree is tien euro (inclusief koffie/thee en programmaboekje). Aan de kassa 12,50 euro.

Voorverkoop: www.vivacemillingenadrijn.nl en bij Primera Millingen aan de Rijn. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.