Verhalenverteller Paul Groos. (foto: Marcel Krijgsman)
Verhalenverteller Paul Groos. (foto: Marcel Krijgsman) Marcel Krijgsman

Verhalen uit de teletijdmachine over sterren en planeten

BEEK-UBBERGEN - Op woensdag 9 oktober kunnen kinderen om 15.30 uur komen luisteren naar verhalen over sterren en planeten in Bibliotheek Beek-Ubbergen. Voorlezer Paul Groos leest dan oude verhalen voor van de Grieken en Romeinen over het heelal.

Dit seizoen introduceert de Bibliotheek Gelderland Zuid een nieuw concept: Verhalen uit de teletijdmachine. Gedurende het hele jaar lezen voorlezers in diverse vestigingen spannende verhalen voor. Rondlopen tussen de dino's, wonen in een kasteel of opstijgen in een raket naar Mars: het kan allemaal in de bieb. Kruip door de teletijdmachine en luister naar verhalen over het verleden én de toekomst. Verhalenverteller Paul Groos vertelt op woensdag 9 oktober oude Griekse en Romeinse verhalen over sterren en planeten.

Gratis toegang

Deze verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders en kinderen zijn van 15.30 tot 17.00 uur welkom in Bibliotheek Beek-Ubbergen. De toegang is gratis. Meld je vooraf aan via beek@obgz.nl of in de bibliotheek zelf. Wil je vaker naar verhalen luisteren in de bieb? Kijk dan op www.obgz.nl/teletijdmachine voor een overzicht.