Vrienden van

Gulpener Live

Muziekspektakel

OVERASSELT - Vrienden van Gulpener Live Muziekspektakel met Overasseltse bands is op 19 oktober. Het is een evenement dat je niet mag missen.

Naast het hoofdpodium zijn er deze avond twee extra podia ingericht die met elkaar in verbinding staan. Iedere formatie speelt 45 minuten. De bands gaan echt uit hun comfortzone en spelen nummers van en met elkaar. De line-up van 19 oktober: Sounds Familiar, Poejersuukerband, Splendid, Monkey Business en BlowTheBase. Ook DJ Job draait op Gulpener Live. De organisatie is intussen enthousiast bezig met de playlists, het ontwerp van visuals en de aankleding van zaal en podia.

BlowTheBase
Initiatiefnemer van Vrienden van Gulpener Live is de band BlowTheBase. Deze Overasseltse formatie is een echte vriendenband. Door de jaren heen kende de band verschillende samenstellingen, maar ruim de helft van de muzikanten is er vanaf de start in 1989 bij. De ‘basement’ van het verenigingsgebouw is al dertig jaar de vaste repetitieruimte en kenmerkend voor de formatie is de blazerssectie. Die combinatie verklaart de oorsprong van de naam BlowTheBase.

Omdat er in en rond Overasselt intussen veel bands zijn met onderlinge vriendschappen, besloot BlowTheBase deze formaties bij elkaar te brengen, naar het voorbeeld van Amstel Live. Het Verenigingsgebouw tapt al jaren met plezier Gulpener, dus de naam van het evenement was snel gevonden: Vrienden van Gulpener Live!

Early bird
De kaarten voor Gulpener Live op 19 oktober zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij drogisterij Lucie Van Langen en het Verenigingsgebouw Overasselt voor de early-birdprijs van tien euro. Aan de zaal op 19 oktober zijn de kaarten verkrijgbaar voor 12,50 euro.