Vakantiegroep Zonnebloem 2019.
Vakantiegroep Zonnebloem 2019.

Zonnebloem Groesbeek op vakantie

GROESBEEK - Deelnemers van de Zonnebloem, afdeling Groesbeek, zijn van 16 tot en met 20 september weer op vakantie geweest, deze keer in de accommodatie Fredeshiem in Steenwijk.

Acht gasten en zes enthousiaste vrijwilligers uit de Betuwe, waaronder een aantal verpleegkundigen, hebben daar tijdens hun verblijf een aantal uitstapjes gemaakt naar onder andere de markt in Ommen, de prachtige Orchideeƫnhoeve in Luttelgeest en een zonnige rondvaart in Giethoorn.

De avonden werden gevuld met muziek, spelletjes en gezellig samen zijn. Gedurende het verblijf van onze gasten was er ook een aantal zonnebloemgasten uit Hoogezand-Sappemeer aanwezig. De organisatie hiervan had een tweetal artiesten geregeld, waarbij onze gasten bij hun feestavond zich konden aansluiten. Een paar uurtjes gezellige (oude) Nederlandse liedjes werden gepresenteerd, waarbij volop werd meegezongen. Gezellig!

Ook de lekkere maaltijden en de nodige drankjes hebben het geheel compleet gemaakt. De gasten hebben, mede door het prachtige weer, volop genoten van deze dagen en waren zeer enthousiast en dankbaar voor de geweldige begeleiding en organisatie.