De Boetners. (foto: Facebook)
De Boetners. (foto: Facebook)

'Tied veur Høken' in O.E.V.

MILLINGEN - Wie herinnert zich nog de optredens van Normaal in Rowen Hèze in De Dreuge? Op zaterdag 26 oktober doen wij dit dunnetjes over met een optreden van de Achterhoekse rockformatie De Boetners.

Deze band is inmiddels geen onbekende meer in de rock scene met optredens op de Zwarte Cross (2017) en op Huntenpop in Doetinchem in 2018. De band is veelzijdig met veelal eigen repertoire in hun moerstaal. Zij laten zich inspireren door Normaal, Jovink & The Voederbietels maar ook door ACDC en Status Quo. Ook daarvan zullen ze repertoire op de bühne brengen! In de huidige setting zijn ze vanaf 2013 bijeen en hun muziek is ook te beluisteren via de bekende mediakanalen (Spotify, Apple Music et cetera) waar hun drie eigen albums zijn te vinden. Hemelvaart 2019 traden ze op in het voorprogramma van de Normaal revival in Lochem en hier gooiden ze hoge ogen voor een 20.000 personen tellend publiek! Op zaterdag 26 oktober dan in De Dreuge waar ook DJ Martin in het voorprogramma en tussendoor de stemming erin zal houden.

Kaarten

Kaartjes voor deze weergaloze avond zijn verkrijgbaar op de volgende wijze: bij Primera Millingen (bij de AH) en Spar Leuth, Kerkplein 9A én aan de kassa op zaterdag 26 oktober. Bij de voorverkoop locaties kosten deze tien euro, op 26 oktober aan de kassa van de zaal 12,50 euro. Voor verdere inlichtingen zie onze website www.oev-millingen.nl of een e-mailtje naar elly.oev@upcmail.nl Tot zaterdag 26 oktober om 20:30 uur in O.E.V., De Dreuge.