Aanvragen Mantelzorgcompliment

BERG EN DAL - Mantelzorgers verdienen een compliment! De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Degene die mantelzorg ontvangt kan dit aanvragen. Als de verzorgde niet zelf het compliment kan aanvragen dan kan iemand anders dat namens hem of haar doen. Het compliment bestaat uit een cadeaubon ter waarde van 50 euro of 50 euro aan contant geld. Hierin kunt u zelf een keuze maken. Hoe vraagt u het mantelzorgcompliment aan? De aanvraag moet voor 15 november binnen zijn bij Forte Welzijn. Degene die verzorgd wordt vraagt een compliment voor zijn of haar mantelzorger aan. Daarbij moeten de volgende gegevens worden doorgegeven: Naam, adres, telefoonnummer en eventueel email van degene die verzorgd wordt. De verzorgde moet in de gemeente Berg en Dal wonen. Naam, adres, telefoonnummer en eventueel email van de mantelzorger voor wie het compliment bedoeld is. Deze mag ook buiten de gemeente wonen. De keuze die uw mantelzorger maakt. Ofwel een cadeaubon ofwel contant geld.

Aanvragen kunt u doen bij Forte Welzijn via onze website: www.mantelzorgbergendal.nl. Dit kan vanaf dinsdag 8 oktober tot vrijdag 15 november. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons in dezelfde periode telefonisch bereiken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur op nummer: 085 0406066.

Wanneer kunt u iemand voordragen voor een mantelzorgcompliment? Hij of zij zorgt voor iemand die woont in de Gemeente Berg en Dal. Hij of zij doet dit onbetaald. Hij of zij helpt meer dan drie maanden gemiddeld meer dan acht uur per week De hulp wordt verleend als naaste (dus niet als professional). "We zien uw aanvraag graag tegemoet vanaf 8 oktober."

Winnen met de kassabon in winkelcentrum Bellevue

GROESBEEK – Naar aanleiding van het succes van afgelopen jaar wordt er in winkelcentrum Bellevue in het Hart van Groesbeek opnieuw een kassabonactie gehouden. De klanten in het winkelcentrum kunnen tot en met zaterdag 15 december elke week kans maken op een cadeaubon ter waarde van 25 euro of op de hoofdprijs die evenals vorig jaar bestaat uit 12 bonnen van 25 euro.

Het enige wat de klant hoeft te doen is wekelijks drie kassabonnen van drie verschillende winkels of ondernemers in het winkelcentrum aan de actiekaart te bevestigen en die te deponeren in de speciale rode brievenbus die staat tussen Keurslager Tim Janssen en de Kaaswinkel van Sebilla. Iedere week zal de trekking gedaan worden en wordt de winnaar van de cadeaubon persoonlijk op de hoogte gesteld.

Onder alle inzenders van de afgelopen weken wordt op zaterdag 15 december om 15.00 uur in het winkelcentrum de trekking worden gedaan voor de hoofdprijs te weten 12 cadeaubonnen van 25 euro per stuk. De klanten mogen zo vaak deelnemen als ze zelf maar willen.