Deel van het vaandel. (foto: Vlijt en Volharding)
Deel van het vaandel. (foto: Vlijt en Volharding)

Laatste kans kaartverkoop

jubileumconcert Space Cake

HEUMEN – De kaartverkoop voor het jubileumconcert van muziekvereniging Vlijt en Volharding (dit vindt plaats op zaterdag 12 oktober) Space Cake loopt op het eind. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Dinsdag 8 oktober zitten de kaartverkopers voor het laatst op hun post in Terp in Heumen van 18.45 tot 19.30 uur.

Het kaartje is inclusief vervoer met de Spacebus (niet verplicht, maar wel leuk) en een drankje na afloop in Terp. Het belooft een fantastisch spektakel te worden. Let op! Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Het jubileumconcert vindt plaats in Maldensteijn (Malden). "Het programma is globaal als volgt: Wij gaan met u de ruimte in en kijken vandaar terug op onze mooie aarde. Op muzikale wijze verwoorden we de mooie dingen die de aarde ons, op cultureel gebied, te bieden heeft. Dit doen we samen met dansers, zangers en instrumentalisten door diverse werelddelen te belichten. Uiteindelijk landen we weer veilig in ons vertrouwde Heumen.

Na de voorstelling vertrekken we (met de spacebus) naar verenigingsgebouw de Terp in Heumen (onze thuislocatie), waar ons jubileumfeest (vanaf 22.30 uur) zich zal voortzetten. V & V zal u daar trakteren op een kijkje in 125 jaar V & V. Op een creatieve manier – in Space stijl – zullen wederom uw zintuigen geprikkeld worden. Kunt of wilt u niet naar het jubileumconcert, dan bent u vanaf 22.30 uur toch welkom in Terp in Heumen. Wij danken alvast al onze sponsors die dit mede mogelijk maken. Met name dank aan het Prins Bernhard cultuurfonds. Zie ook onze website www.vlijtenvolharding.com."