(foto: Picasa)
(foto: Picasa) Foto: Picasa

Omroep Berg en Dal zoekt spelers en verhalen

Ouwe koeien uit de sloot

BERG EN DAL - Omroep Berg en Dal neemt je volgend jaar mee in gebeurtenissen, die geïnspireerd zijn op verhalen uit de regio. "Het idee is ontstaan, toen ik me realiseerde hoeveel boeiende, oude verhalen er leven in de dorpen van de gemeente Berg en Dal", vertelt Marjo Glaser van de omroep.

"Veel van deze verhalen blijken vaak alleen in het eigen dorp bekend te zijn. Dat is toch jammer? Maar de lokale omroep geeft ons de gelegenheid om de 'ouwe koeien"'te bewerken tot beeldende verhalen voor televisie. Zo kunnen de bewoners van alle dorpen in de gemeente Berg en Dal kennis maken met elkaars verhalen."

Marga Arents uit Millingen, die betrokken is als regisseur bij 'Ouwe koeien uit de sloot', vult aan: "We zijn daarom op zoek naar mannelijke spelers tussen 14-20 en tussen 30-60 jaar. Spelervaring is niet nodig, wel enthousiasme, om samen een bewerkt verhaal van vroeger voor de camera te spelen."

"Heb je interesse? Stuur ons dan een mailtje. Ken je iemand die hiervoor belangstelling zou kunnen hebben, geef dit bericht dan door.
Als je zelf nog een verhaal weet, waarvan je denkt dat het voor dit doel geschikt is, horen wij het graag. Voor zowel informatie, aanmeldingen als 'ouwe koeien" kun je terecht bij marjog@omroepbergendal.nl en/of henkmarga48@gmail.com."