Afbeelding

Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers

NIJMEGEN - Alweer drie jaar zelfstandige ondernemers, uw specialisten als het gaat om lekkere dranken, een grote keuze en scherpe prijzen. Met de vriendelijke gezichten van Jos en Yvonne wordt u in beide winkels vakkundig geholpen.

Bij Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers geniet u van de vertrouwde service, een goede kwaliteit en een gedegen advies als het om dranken gaat voor een feestelijke- of andere gelegenheid. Met de vele vaste lage prijzen is het al een feest.

Natuurlijk bent u hier aan het juiste adres voor wijnen. Wij vertellen u graag over de verschillende smaak belevingen van de wijnen en bij welke gelegenheid u de juiste wijn schenkt. Een feestelijke bubbel als u met vrienden wil toosten. Deze bubbels komen onder andere uit de Saumur, Frankrijk en zijn uit eigen import. Samen met u zoeken we naar een goede wijn-spijs combinaties om u nog meer te laten genieten van uw diner. Bij Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers hebben we een blijvend voordeel voor de wijnen. Je haalt zes flessen wijn en je betaalt er maar vijf ! (niet geldig in combinatie met andere kortingen). Wat we zeker niet mogen vergeten is de ruime keuze aan speciaal bieren meer dan 400 soorten. Het komende bokbierseizoen zorgt tijdelijk voor meer dan 450 biersoorten.

Voor alle liefhebbers van gedistilleerd is er een specialistisch en uitgebreid assortiment binnen- en buitenlands gedistilleerd. Natuurlijk kan van alles een passend geschenk worden gemaakt. Voor de vele aanbiedingen kijk op de site (www.drankenspeciaalzaaknijmegen.nl), facebook (Drankenspeciaalzaak Nijmegen) of in de winkel.

Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers, Molenweg 104, Nijmegen, 024 3771100; Molukkenstraat 21, Nijmegen, 024 3249237