Afbeelding
Foto:

Warsteinerproeverij bij La Vie & Passie

GROESBEEK - Wil jij ook als een echte kenner bier leren omschrijven en proeven? Op onze speciale bierproeverij avond leer je het allemaal. Hoe proef je bier en wat zijn de basissmaken die je tegen kunt komen? Deze vragen - en nog veel meer omtrent het leren proeven als een professional - komen aan bod in deze workshop.

"We behandelen het brouwproces, de basisingrediƫnten van bier en hoe je bier kunt proeven. Leer hoe je de verschillende soorten bier makkelijk uit elkaar kunt houden en ontdek wat jouw favoriete bierstijl is. Een smakelijke kennismaking voor de bierliefhebber!

Opzet programma op donderdag 24 oktober:

19:30 - 20:30 uur: start Warsteiner proeverij: Leer proeven als een echte bierkenner. Onderwerpen die tijdens de proeverij behandeld worden: biergeschiedenis, brouwproces, brouwingrediƫnten, verhalen achter de brouwerijen die tijdens de proeverij de revue passeren

20:30 - 21:00 uur: We sluiten af met een interactieve bierquiz en hebben leuke prijzen te verdelen.

Tijdens de proeverij zullen we vier verschillende bieren proeven: Konig Ludwig Weissbier, Ritterbock, Warsteiner Pils, Konig Ludwig Dunkel. Mocht er de behoefte zijn om nog ander bieren in de proeverij te verwerken is dat zeker mogelijk.

Deelname is gratis, meld je snel aan vol=vol (info@la-vie.nl).