De heer en mevrouw Boessen zijn blij met de gratis garagedeur.
De heer en mevrouw Boessen zijn blij met de gratis garagedeur.

Weer een prijswinnaar

van een gratis garagedeur bij Bask!

NEDERASSELT - Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen, die op 4 en 5 oktober plaatsvonden, hebben weer verschillende mensen de weg naar de showroom in Nederasselt weten te vinden. Uit alle inzendingen heeft de notaris op het hoofdkantoor van Novoferm in Almelo de gelukkigen getrokken. In totaal zijn er vier gratis garagedeuren verloot. Één daarvan kwam uit de inzendingen van Bask Garagedeuren in Nederasselt.

De heer en mevrouw van Boessen uit Alverna, waren de uitverkorenen en lieten zich telefonisch blij verrassen door deze mooie prijs. In de showroom kwamen zij de waardebon en een bos bloemen in ontvangst nemen, die zij uit handen van Monique Fransen kregen overhandigd. Inmiddels is de deur in bestelling genomen en zal deze binnen afzienbare tijd bij hen gemonteerd kunnen worden.

Naast de gratis garagedeuren van Novoferm, werd door Bask ook een aantal entreebonnen voor twee personen bij Sauna & Beauty Oase verloot. Dit was voor de winnaars hiervan, alsnog een leuke (troost-)prijs. Tijdens eerdere edities in 2017 en 2018, had Bask Garagedeuren ook al een winnaar in hun midden, deze waren toen afkomstig uit Zeeland en Schaijk. Nu maar afwachten of Novoferm volgend jaar, in samenwerking met alle landelijke dealers, een dergelijke actie gaat herhalen…


Heeft u de Grandioze Garagedeur Dagen gemist? Informeer vrijblijvend naar de huidige acties of bezoek vrijblijvend de showroom. Check de website voor de actuele openingstijden; www.Bask-garagedeuren.nl.