Groesbeekse Boys verliest in laatste seconde

BREEDEWEG - Een hard werkend Groesbeekse Boys kwam bij Brakkenstein al vroeg op voorsprong. Na een rode kaart in de tweede helft kwam het team uit Breedeweg onder druk te staan. Dit resulteerde in twee tegendoelpunten. De laatste viel in de laatste seconde van de wedstrijd waardoor het derde verlies op rij toegeschreven moest worden.

De toeschouwers zagen een leuke wedstrijd. Al na tien minuten voetballen kwam Groesbeekse Boys in Nijmegen op een nul-één voorsprong. Doelpuntenmaker was Gijs Müskens. Hij werkte een voorzet vanaf de linker flank bij de tweede paal binnen. Daarna golfde het spel in hoog tempo op en neer. Dit resulteerde in kansen voor beide teams.

Ook na rust voltrok zich eenzelfde spelbeeld. Een kwartier voor het einde moest Groesbeekse Boys met tien spelers verder. Verdediger Jorn van de Horst werd zwaar gestraft na het hinderen van een Nijmeegse aanvaller. In het laatste kwartier van de wedstrijd kwam Groesbeekse Boys steeds meer onder druk te staan. Luud Gerrits werd voor de gastheren de gevierde man. Met twee kopgoals hielp hij Brakkenstein aan de winst. De laatste scoorde hij in de laatste seconde van de wedstrijd.

Na vier wedstrijden heeft Groesbeekse Boys er één gewonnen en werd er drie keer verloren. Daarmee staat het op de tiende positie van de ranglijst. Zondag 20 oktober speelt Groesbeekse Boys een thuiswedstrijd tegen nummer vijf van de ranglijst Hapse Boys. Aanvang van deze wedstrijd op sportpark Breedeweg is 14.00 uur.