(foto: Ellen ter Haar)
(foto: Ellen ter Haar) Foto: Ellen ter Haar

Sebilla van De Kaaspunt draait door

GROESBEEK – Sebilla van De Kaaspunt in winkelcentrum Bellevue bestaat deze maand vijftien jaar. Begonnen in 2004 met Kaasplank Sebilla in de Dorpsstraat 38 op de hoek van de Hoflaan heeft ze in 2017 de overstap gemaakt naar winkelcentrum Bellevue op enkele tientallen meters afstand.

In 2004 was Sebilla aangesloten bij een landelijke organisatie maar in 2017 is ze als zelfstandige verder gegaan. Sebilla koopt nu zelfstandig haar delicatessen in zoals de diverse Nederlandse en buitenlandse kaassoorten. Daarnaast is de keuze van de wijnen zowel de buitenlandse en Nederlandse, waaronder Groesbeekse fors uitgebreid evenals de gedroogde worstsoorten. Ook voor alle soorten kerstpakketten heeft Sebilla samen met Angelique een naam weten op te bouwen in Groesbeek en omstreken.

Al met al is De Kaaspunt in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot de delicatessezaak van Groesbeek en niet te vergeten in de regio en zelfs Duitsland klanten hebben Kaasplank Sebilla weten te vinden. Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan zijn er vanaf nu tot 24 oktober (de feestweek) diverse actie-artikelen voor slechts 1,50 euro. In week 43 de feestweek staat er in de winkel een Rad van Fortuin, waar bij aankoop vanaf 15 euro de klanten aan kunnen draaien, waarbij ze gelijk kunnen zien wat ze gewonnen hebben. Deze hele week krijgen alle klanten en kinderen een attentie. Tot eind oktober hebben alle klanten de kans om een jubileumtas te kopen voor slechts vijftien euro.