Afbeelding

Cursus ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken

KEKERDOM - Massage ontspant lichaam en geest. Doordat je lichaam aangeraakt wordt ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Stress en fysieke ongemakken kunnen daardoor ontspannen.


In deze massagecursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Dit is een liefdevolle, langzame vorm van aanraken.
Je leert diep in spieren en weefsel te masseren en gewrichten te ontspannen. Daarnaast leer je te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiƫnt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor heb je na het geven van een massage veel energie. Ook wordt ruime aandacht besteed aan het ontvangen van de massage. De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep.

Wil je met aandacht leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. De cursus is opgebouwd uit vier zaterdagen waarin je het hele lichaam leert masseren. De cursus wordt gegeven door Sofie Meijer en Piet Jan Hollemans, twee gecertificeerde Rebalancers.

Data: 2, 23, 30 november en 7 december van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten: 395 euro, inclusief lunches. Locatie: De Waard van Kekerdom, Weverstraat 94 in Kekerdom. Meer informatie staat op: www.praktijksofie.nl.