(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Tim de Groesbeekse Keurslager

is er klaar voor

GROESBEEK – Tim Janssen de keurslager in winkelcentrum Bellevue is er helemaal klaar voor, laat de herfst en winter maar komen. Ook die periode heeft zijn leuke kanten, vooral wat eten betreft.

Naast het traditionele vlees bij de Keurslager is nu al de winterkost te verkrijgen zoals de zelfgemaakte erwtensoep en rookworst en wat dacht je van de eveneens zelfgemaakte balkenbrij. Ook de winterstamppotten zoals boerenkool met worst, hutspot en zuurkool met spek zijn van Tim Janssen een ware delicatesse. Men kan er ook terecht voor stamppotbuffetten, voor elk feest groot of klein. Ook de warme maaltijden hebben een ware vlucht genomen, waarin Tim sinds kort ruim gesorteerd is.

Vanwege de drukte heeft Tim onlangs er een nieuwe slager bij aan genomen: Daan van Megen, die de zaak komt versterken. Verder is Tim op zoek naar een weekendhulp, zodat de klanten zo kort mogelijk hoeven te wachten. In november gaat het team van Tim zich al klaarmaken voor de volgende feestdagen: kerstmis en oud en nieuw. De klanten kunnen bestellijsten invullen voor de gezellige feestdagen, zoals fondue- en gourmetschalen in alle soorten en maten en wat de denken van rollades van rundvlees, varkensvlees en kip, alles is mogelijk!", laat Tim weten. Bij Tim kan men bij de aankoop van vlees en vleeswaren sparen voor leuke en lekkere artikelen. In Groesbeek blijkt degelijk behoefte aan een echte slager te zijn.