Kaartverkoop De Treffers-FC Twente gaat van start

GROESBEEK – Op woensdag 30 oktober speelt De Treffers om 19.45 uur in de eerste ronde van TOTO KNVB beker tegen de eredivisionist FC Twente. Omdat het een bekerwedstrijd betreft, dienen ook De Treffers-leden entree te betalen.

Voor leden van De Treffers gelden echter wel speciale tarieven tijdens de voorverkoopperiode. Zij betalen op vertoon van hun ledenpas vijf euro. Niet-leden betalen in de voorverkoop tien euro voor een volwassenen, kinderen en 65+ betalen zes euro. Niet-leden kunnen terecht bij tankstation Texaco Oomen vanaf donderdag 24 tot en met 29 oktober. Zowel leden als niet leden kunnen in de kantine op sportpark Zuid op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober tussen 18.30 en 20.30 uur kaarten kopen. Op zaterdag 26 oktober, voorafgaand aan de wedstrijd tegen IJsselmeervogels zijn kaarten verkrijgbaar aan de kassa op sportpark Zuid.
Op de wedstrijddag 30 oktober is de kassa vanaf 18.00 uur geopend. De kaarten kosten dan 12,50 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen en 65+.