(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek is

een Sanitair & Tegelshop rijker

GROESBEEK – Sinds vrijdagavond 18 oktober is Groesbeek en omstreken weer een Sanitair & Tegelshop rijker en beslist niet de minste. Marc en Ron Wouters hebben aan de Ambachtsweg 19b in Groesbeek een Sanitair & Tegelshop gerealiseerd onder de naam 'Wouters Sanitair & Tegelshop'.

Wouters levert een totaalconcept, van slopen tot installeren en ontzorgen daarmee hun klanten tijdens de bad – of toiletrenovatie. In de nieuwe showroom staan de modernste badmeubels met bijbehorende tegels opgesteld in diverse prijsklasse, dus voor iedereen bereikbaar. Naast de baden zijn er douches te kust en te keur te vinden, alsmede toiletten en niet te vergeten de prachtige spiegels die in alle maten verkrijgbaar zijn.

Wouters Sanitair & Tegelshop houdt tevreden klanten omdat zij samen met de klant tot een ontwerp komen, zowel met renovatie als deelaanpassingen waar de klant tevreden mee is. "Dat is onze sterkte", aldus Marc Wouters.
Wouters Sanitair & Tegelshop is geopend op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Ook is er een afspraak mogelijk op andere tijden. Tel. 024 6793748 of 06 19144521; E-mail: info@wouters-sanitair.nl.