Denk aan mij. (eigen foto)
Denk aan mij. (eigen foto) eigen foto

Toneelvereniging Molenhoek speelt 'Denk aan mij'

MOLENHOEK - Stel je voor: je ex-man nodigt je uit, in het oude vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit nu zo goed in je vel, dat je gaat. Maar er komen nog drie andere ex-vrouwen opdagen...

Dit uitje met weemoedige herinneringen blijkt al gauw een confronterende nachtmerrie. Er laait van alles op: hormonen, jaloezie, wraak, hebzucht, spijt en vooral: de ontluisterende waarheid. Hij heeft het weer voor elkaar! Vier totaal verschillende vrouwen (van dezelfde ex) raken verwikkeld in een schaamteloos conflict vol hilarische rivaliteit en typische wijvenstreken. Geen wonder. Allemaal voorbij de veertig en heilig van plan om eindelijk te krijgen wat hen toekomt. Stuk voor stuk dachten ze ermee klaar te zijn. Hier moeten ze toch boven staan?! En waar blijft-ie trouwens? Was het nog maar gisteren. Waren ze maar niet gegaan.


Hetty Heyting schreef 'Denk aan mij', een pijnlijk geestige reality-komedie en toneelvereniging Molenhoek brengt dit voor u op de planken. De regie is in handen van Jolanda Hoogenboom. De uitvoeringen zijn te zien op 2 en 3 november, om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wieken, Esdoornlaan 5 in Molenhoek. Kaarten kosten 7,50 euro zijn aan de kassa verkrijgbaar. Vooraf plaatsen reserveren is ook mogelijk via 024 3880253 (tussen 18.00-21.00 uur) of via toneelverenigingmolenhoek@gmail.com.

Mensen die het leuk vinden om ook te spelen of om juist achter de schermen te helpen, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen via de mail. Nieuwe leden zijn altijd welkom. "Kijk hiervoor op de website of facebookpagina."