(foto: P.T. Zuurbier)
(foto: P.T. Zuurbier)

Herdenkingsviering jubileumjaar

GROESBEEK - Het doet mensen goed stil te staan bij grote ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Zeker als het gaat om het verlies van een dierbare. Het doet goed om dat samen te doen. Het samen delen maakt de pijn zachter. De ervaring dat vele mensen met jou iets vergelijkbaars doormaken geeft moed om door te gaan. We staan immers voor dezelfde opdracht. Het leven gaat door zonder die ander en ieder van ons probeert daar op een eigen wijze een zinvolle betekenis aan te geven in het levensverhaal.

Op zondag 3 november om 10.30 uur staat de zondagviering op Park Dekkerswald in kapel Onder de Bogen in het teken van het ge- en herdenken van de overleden bewoners van Eikenhorst en De Plataan van het afgelopen jaar. Er is ruimte voor de betrokken familieleden een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis.

Nadat de namen zijn genoemd wordt een ieder die dat wil uitgenodigd naar voren te komen om een lichtje te ontsteken en daarmee in stilte stil te staan bij zijn of haar gestorven dierbare(n). Voorganger: Jos van Rooij. Iedereen is welkom.