(egen foto)
(egen foto) Foto: Eigen Foto

Niet meer in de rij bij de kassa van AH in Groesbeek

GROESBEEK – Vanaf dinsdag 29 oktober hoeven de klanten van de Groesbeekse vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum Bellevue niet meer in de rij te staan om hun boodschappen af te rekenen. Maandagmorgen is de winkel voor de middag tot 13.00 uur gesloten. Dan worden de gewone kassa's terug gebracht van 5 naar 3 en in die plaats daarvan komen er liefst drie Scan & Go-betaalpalen.

Deze betaalpalen zijn ideaal voor kleine boodschappen dan hoeft de klant niet meer in de rij bij de kassa te gaan staan. De klanten kunnen vanaf dinsdag hun boodschappen zelf scannen en vervolgens het bedrag pinnen. Ook is het volgens filiaalmanager Sander Verdijk mogelijk via de Appie App de boodschappen met de mobiele telefoon te scannen, bij de betaalpaal tonen waarna men kan vertrekken zonder dat er ook maar een personeelslid aan te pas hoeft te komen. Wel moet men de Appie App downladen.

Het is beslist de toekomst, laat Sander Verdijk weten. Albert Heijn is wat dat betreft in den landen druk bezig om alle winkels van de modernste innovatie te voorzien. Daarbij speelt in ieder geval ook de duurzaamheid een belangrijke rol. Het is de bedoeling om het voor de klant zo aantrekkelijk en gemakkelijk mogelijk te maken en daar helpen de Scan & Go betaalpalen ongetwijfeld aan mee. Sander Verdijk is blij dat zijn supermarkt ook aan de modernste apparatuur wordt aangepast.