(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Jann Concept store breidt assortiment steeds meer uit

GROESBEEK – De speciaalzaak Jann Concept Store in winkelcentrum Bellevue 64 breidt het assortiment steeds meer uit en zorgt er voor dat voor elk wat wils tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar is.

Nu gaat de eigenaresse Jeanette de Veer zelfs naar Amsterdam en Parijs om dameskleding in te kopen die in haar zaak voor een leuke prijs verkrijgbaar zijn. Dat Jeanette verstand heeft van mode is wel duidelijk gezien haar aankoop die in de winkel ligt en er hangt te prijken. Ook voor de woonaccessoires van het alom bekende merk Zusss komen de klanten behalve uit Groesbeek ook uit de hele regio naar Jann.

Volgens Jeanette serveert zij de beste koffie van Groesbeek van het merk Illy, met een stuk eigengebakken taart, cake of koek is het voor iedereen goed toeven in Jann. Het is een winkel geworden met visie en de verscheidenheid aan artikelen past bij ieder interieur. En houd je van hip, vintage of industrieel, ook dan ben je aan het juiste adres. Wat babymode betreft, kan men bij Jann terecht voor bekende merken als Your Wishes en Monkey Mo. Voor de komende feestdagen is Jann ook ruim gesorteerd in cadeaus voor elke beurs. Bij mooi herfstweer kan men voor Jann genieten van de Spoorbeek onder het genot van alcoholvrije cocktails en bieren. Jann is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.30 uur.