Groesbeeks Glorie: weer geen punt

GROESBEEK - Na een week rust speelt Groesbeeks glorie op 27 oktober de tweede uitwedstrijd tegen de dames van HVW in Wanroij.

Het begin van de wedstrijd verliep moeizaam voor de dames van Groesbeek. Door het vele balverlies weet HVW al snel een voorsprong te pakken van 7-1. Na de eerste 10 minuten herpakte de dames van Groesbeek zich en ging het aanvallend iets beter. De score kwam uiteindelijk zelfs terug op 8-4. Maar door de snelheid van HVW en het vele balverlies van Groesbeek, was de stand tijdens de rust 11-4.

Tijdens de tweede helft kreeg Groesbeek steeds meer moeite met ruimte vinden op de cirkel en bleven de schotkansen uit. HVW daar in tegen pakte iedere kans die ze hadden en ronde deze vaak positief af. Groesbeek probeert hun aanvalstactiek nog aan te passen door 4-2 te spelen maar helaas mag dat niet baten. Er worden wel wat kansen gelopen en ook nog wat doelpunten gemaakt. Maar HVW weet toch nog een hoop tegen doelpunten te maken. Hierdoor eindigt de wedstrijd met een uitslag van 25-8 voor HVW.

Volgende week speelt Groesbeeks Glorie thuis op zaterdag 2 november tegen het dames 1 team van Desk.