Geen goede, maar wel spannende wedstrijd

GROESBEEK - DVSG speelt thuis tegen SCD’33 en heeft wat goed te maken na de nederlaag van afgelopen week tegen VVLK.

Na vier minuten krijgt Menno Sillessen een grote kans, maar hij schiet de bal van dichtbij tegen de keeper.SCD daar en tegen komt niet echt tot gerichte aanvallen. In de 19e minuut loopt Rico Voeten op een terugspeelbal van SCD. Hij onderschept de bal en lepelt deze over de keeper en brengt DVSG op 1-0 voorsprong.Kort daarna valt Spits Aron Rubens valt uit en Ivo van Balkom komt hiervoor in de plaats.Met de rust zien we een voorsprong van DVSG in een gelijk opgaande wedstrijd.

Na rust laat DVSG in de 47e minuut na om een corner simpel binnen te tikken.SCD gaat verder vooruit voetballen. Er is veel druk op het doel van DVSG en eigenlijk is het wachten op de gelijkmaker. In de 57e min valt de gelijkmaker en is het maar de vraag of DVSG overeind blijft.Het SCD dat aanvalt, veel druk op de verdediging heeft van DVSG. Daar wordt door Ivo van de Horst, Thijs de Jong en Rick Goossens goed en strak op de man verdedigd, met Tijn Willems vaak als laatste man erachter.In blessuretijd krijgt DVSG nog een goede kans, maar speelt deze kans niet goed uit. Het blijft bij een 1-1 gelijkspel. Gezien de wedstrijd een goed resultaat voor DVSG, al had in de slot minuten de wedstrijd gewonnen kunnen worden. Dit was dan wel een niet terechte overwinning geweest. Het was achteraf gezien geen goede wedstrijd van beide partijen, maar wel spannend tot het einde. Volgende week uit bij Heumen zijn er weer kansen in deze competitie waar iedereen van elkaar kan winnen.