(foto: Welmoet Stekhuizen)
(foto: Welmoet Stekhuizen) Foto: Welmoet Stekhuizen

Met veel plezier wordt De Spil

gerund in Bellevue Groesbeek

GROESBEEK - Alweer drieënhalf jaar zit De Spil in Groesbeek. Op 1 mei 2016 opende De Spil met een grote benefietopening voor ALS en spectaculaire badeendenrace in de Spoorbeek.

"En nog steeds zijn we enthousiast en zitten we nog vol leuke ideeën voor de toekomst. Stilzitten is er niet bij want er altijd wel iets te doen of te bedenken. We zijn dan ook continu bezig om creatieve dingen te bedenken of nieuwe gerechten uit proberen."


"Ook door het leuke contact met de gasten kom je vaak op leuke ideeën of gerechten. Zo zijn onze vaste gasten ook betrokken bij onze zaak en horen we ook wat hun wensen zijn. Dit is voor ons natuurlijk erg leuk maar ook erg belangrijk. Het gaat uiteindelijk toch om de gast en niet om ons.
We hebben een leuke club met medewerkers die we ook zoveel mogelijk bij onze ideeën betrekken en geven ze dan ook zoveel mogelijk vrijheid om dingen te bedenken en uit te proberen. Dit zorgt ervoor dat het werk ook leuk blijft en dat we er samen plezier in hebben. We kunnen overigens nog steeds enthousiaste entertainers voor in de bediening gebruiken en ook nog fulltime keukenprinsen of prinsessen."

Sinds vorige week hebben we onze 'oktoberkaart' voor lunch en diner weer klaar en hebben we weer veel gelachen met het bedenken van leuke en passende namen voor onze gerechten. Nieuwsgierig geworden of reserveren? Kijk dan eens op www.restaurantdespil.nl of bel 024 6792660."