(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

't Soetrijck:

de verwenwinkel voor hele regio

GROESBEEK – De veelzijdige snoepzaak 't Soetrijck in winkelcentrum Bellevue in het hart van Groesbeek is uitgegroeid tot dé verwenwinkel van de hele regio. 't Soetrijck is met recht een speciaalzaak voor de echte snoepers van alle leeftijden.

Ook nu in de voorbereiding naar het Sinterklaasfeest heeft 't Soetrijck het grootste Sinterklaas-assortiment in ieder geval van Groesbeek. Zo zijn de luxe chocoladeletters van het bekende en exclusieve merk van Visser Chocolade nu te bestellen tot 26 november. Ook heeft 't Soetrijck een groot assortiment in snoep en oud-Hollands snoep. Maar op het gebied van bonbons in alle smaken zijn er liefst 90 soorten aanwezig, die op verzoek in een bijzondere cadeauverpakking worden gedaan, zodat je bij het afgeven een goede beurt maakt. Wat de Italiaanse delicatesse betreft is 't Soetrijck ook ruim gesorteerd in nougat, Italiaanse koekjes en Italiaanse chocolade. Daarnaast hebben ze de enige echte overheerlijke slagroom truffels in liefst zes smaken. Ook als er een kleintje geboren wordt, hoeft men niet naar elders, want 't Soetrijck heeft een ruime keuze in geboortesnoep. En wat dacht je van de komende feestdagen kerst en oud-en-nieuw? Ook voor die gezellige dagen heeft 't Soetrijck van alles wat lekker is in huis gehaald. Als het aan 't Soetrijck ligt worden het in ieder geval gezellige en lekkere dagen.

Sinterklaas bezoekt op zaterdag 30 november 't Soetrijck. Sinterklaas heeft onlangs laten weten dat hij op zaterdag 30 november van 11.00 tot 12.30 uur een bezoek brengt met zijn Zwarte Pieten in 't Soetrijck in winkelcentrum Bellevue. Daar kunnen de ouders foto's maken van hun kinderen bij Sinterklaas.