(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Vier maal goud voor Keurslager Tim Janssen Groesbeek

GROESBEEK – Een van de jongste Keurslagers van Nederland Tim Janssen in het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue 72 heeft liefst met vier van zijn zelfgemaakte specialiteiten goud binnen weten te halen, waarvan twee zelfs goud met een ster.

Tim en zijn team hadden voor de eerste maal deelgenomen met zijn producten op de VAS-beurs waaraan alle slagers uit heel Nederland aan mee konden doen. Tim had zijn eigen gemaakte lasagne, eigen gemaakte boterhamworst, filet american en de inmiddels al bekende erwtensoep ingezet om te laten beoordelen en niet zonder succes.

Zowel de lasagne als de boterhamworst werden beide bekroond met goud, terwijl de filet american en de erwtensoep bekroond werden met goud plus een ster (het maximaal aantal behaalde punten). De vier certificaten behorende bij deze gouden erkenningen werden dinsdagavond in het beursgebouw in Nieuwegein uitgereikt. Tim is trots op zijn team, want "dit hebben we samen bereikt". Tim is al eerder in de prijzen gevallen met zijn spareribs. De behaalde certificaten krijgen ongetwijfeld een mooie plaats in zijn slagerij in winkelcentrum Bellevue in het hart van Groesbeek.