(foto: Rob Herstel)
(foto: Rob Herstel) Foto: @Rob-Herstel

Edwin Evers band naar Koningsfeest De Wolfsberg

GROESBEEK - Op 27 april wordt in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek traditiegetrouw de verjaardag van onze koning op muzikale wijze gevierd. Tijdens de dertiende editie van het leukste Koningsfeest van de regio wacht je een middag Hollandse gezelligheid en een programma vol livemuziek gespeeld door de allerbeste coverbands. Van rock-'n-roll klassiekers uit de 50's en 60's, tot hits uit de jaren 70 tot de 00's en mash-ups van de muziek van nu. De sterke line-up bewijst dat nummer 13 ook een geluksgetal kan zijn.

De hoofdact is de razend populaire Edwin Evers band. De band staat al jaren voor compleet uitverkochte theaterzalen door het land en na de komende, wederom uitverkochte, clubtour gaat de 13-koppige formatie van topmuzikanten door naar Groesbeek met hun show vol verrassende covers. Van rustige ballads tot swingende hits, met hun creatieve uitvoering van muziek uit de jaren '80 tot nu maken ze van ieder optreden een feest voor jong en oud. Al vier jaar probeert het team van De Wolfsberg de Edwin Evers Band in Groesbeek te krijgen op Koningsdag en de organisatie is trots dat dit eindelijk gaat lukken.

Powerteam Daredevils bleek de verrassing van de afgelopen Koningsfeest editie en keert daarom dit jaar terug in het programma. De jonge mash-up coverband onder het management van The Dirty Daddies maakt momenteel grote stappen in het muziekcircuit. Vorige week nog te zien bij The Voice of Holland en in april bliezen ze al duizenden bezoekers van De Wolfsberg omver. Dat komen ze in 2020 overdoen met hun onconventionele combinaties van klassiekers en actuele hits. Michael Jackson, Queen, Katy Perry en Usher: moeiteloos worden ze samengesmolten tot een show waarbij stilstaan geen optie is. Voor een nostalgisch tintje dragen The Bentleys hun steentje bij. Strak in het pak spelen de vijf podiumbeesten met authentieke instrumenten de sound van de jaren 50 en 60. The Beatles, The Stones en The King: deze gouwe ouwe staan allemaal op de setlist.

Met dit ijzersterke programma is De Wolfsberg nu al gestart met de ticketverkoop. Kaarten zijn te koop voor 17,50 euro of verzamel tien vrienden en koop ze voor 12,50 euro per persoon. Via www.tributeparty.nl of bij The Read Shop Malden, Bruna Groesbeek en De Wolfsberg.