(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Brainwash een kappersketen

voor jong en oud

GROESBEEK - De Brainwash kapperszaak in winkelcentrum Bellevue is een kapperszaak geworden voor jong en oud, man of vrouw of opa's en oma's, letterlijk is iedereen welkom en gaat tevreden weer naar huis.

Alle klanten worden door vakkundige kapsters geholpen en zij knippen hun klanten naar hun wensen. Het personeel van Brainwash is op de hoogte van de laatste en nieuwste kleur- en kniptechnieken en worden elk seizoen op de hoogte gehouden van de trends van de tijd.

Door het jaar heen zijn er altijd diverse acties. Zo zijn er nu acties tot 30 november te weten: een verzorgend masker na het wassen kost normaal vijf euro maar deze maand voor de helft 2,50 euro.
Ook voor Keune producten is men normaal al op het goede adres bij Brainwash, maar deze maand al helemaal vanwege de stapelkorting van Keune producten zoals bij aankoop van 1 product 20 proceent korting, bij 2 producten 30 procent korting en bij 3 producten liefst 40 procent korting.
Tijdens de Vurige voordeelweken moet men ook bij Brainwash zijn voor zoals Wassen, knippen, drogen + Keune care shampoo of conditioner samen voor 25,00 euro. Dit houdt in dat de Keune shampoo of conditioner maar 5,05 euro kosten samen met knippen. Voor gratis advies staan de kapsters van Brainwash ook altijd voor de klanten klaar.