(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Pearle Opticiens Groesbeek

de oogexpert uit de regio!

GROESBEEK - Sinds januari dit jaar is Pearle Opticiens Groesbeek geopend in winkelcentrum Bellevue 74 in het hart van Groesbeek. De nieuwe franchisnemer, Marco Roelofs, is tevens eigenaar van de Pearle winkels in Beuningen en Boxmeer.


"De winkel is prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots," vertelt franchisenemer Marco Roelofs enthousiast. Aan de wanden van zijn overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen. Voor ieder wat wils, van jong tot ouder.

Meteen vanaf de opening draait hier alles om de allerbeste zorg voor je ogen. "Dat betekent bijvoorbeeld dat elke oogmeting wordt uitgevoerd door een ervaren opticien. Belangrijk, want elk oog is anders en vaak hebben je linker- en rechteroog een andere sterkte nodig."

Pearle al 60 jaar dè oogexpert

Pearle houdt al 60 jaar alle ogen van Nederland scherp én gezond! Daarnaast is Pearle Opticiens verkozen tot de Beste Opticien van Nederland, en daarnaast heeft de opticien dit jaar ook de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland in de wacht gesleept.

Loop gewoon binnen in onze winkel aan de Bellevue 74 in Groesbeek voor een warme kop koffie of thee. Kom langs wanneer het jou uitkomt, of maak alvast een afspraak via www.pearle.nl. Bijvoorbeeld voor een gratis oogmeting! Profiteer daarnaast van de actie: 3 brillen voor de prijs van 1!