Groesbeeks Glorie onderuit...

GROESBEEK - Groesbeeks Glorie reisde op zondag 10 november af naar Camelot in Tilburg. Met maar één wissel wisten de dames dat het een pittige wedstrijd ging worden.

De dames uit Groesbeek begonnen slecht aan de wedstrijd. Er werd geen druk gezet in de aanval waardoor er geen kansen werden gecreëerd. De dames van Camelot hadden een goed afstandsschot. Hier kon Groesbeeks Glorie de eerste minuten geen grip op krijgen. In het tweede deel van de eerste helft lukte het Groesbeek beter tot scoren te komen en ook de verdediging stond sterker. Met een ruststand van 13-7 in het voordeel van Camelot, wist Groesbeek dat er in de tweede helft flink geknokt moest gaan worden.

De tweede helft besloten de dames uit Groesbeek te starten met een 4/2 aanval. Er werd beter verdedigd door uit te stappen op de opbouwers van Camelot. Door de 4/2 aanval werden er meer kansen gecreëerd, maar deze werden niet altijd benut. Er kon geen aansluiting gevonden worden op het scoren Camelot. Ook zwakte het tempo van de dames uit Groesbeek weer af en werd er in het laatste deel van de tweede helft niet meer gevochten. De eindstand was 29-14 in het voordeel van Camelot.

Volgende weekend speelt Groesbeeks Glorie een thuis wedstrijd op 16 november tegen RED-RAG/Tachos om 20:15 uur.