KBO Beek over valpreventie

BEEK - Donderdagmiddag 21 november om 14.30 uur in hotel `t Spijker heeft de KBO Beek met de ZZG een middag over uw veiligheid in huis en op straat, 'valpreventie'.

Elk jaar in oktober wordt er landelijk aandacht besteed aan deze preventie. Om ouderen zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te laten wonen is het belangrijk aandacht te hebben voor hun woning(inrichting) en gewoontes. Val-ongevallen gebeuren vaak in de thuissituatie en kunnen vervelende gevolgen hebben. Door kleine aanpassingen te doen in de woning en aandacht te hebben voor uw conditie en gewoontes kunnen val incidenten voorkomen worden. Maar wat kunt u zelf doen? De veiligheid van uw omgeving, het feit dat u medicijnen gebruikt, uw zicht vermindert en het gebruik van hulpmiddelen zijn van invloed op uw vallen.

Kom naar onze bijeenkomst, u krijgt een duidelijke uitleg van Henny en Anouk en natuurlijk is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. U hoort leeftijdgenoten vertellen wat hun ervaringen zijn en er is tijd om tips uit te wisselen. Het wordt een boeiende KBO Beek/ZZG middag die u als senior niet mag missen. Natuurlijk ontvangen wij u met een kopje koffie of thee en in de pauze van deze interessante middag wordt u nog een consumptie aangeboden.

De entree voor leden van de KBO Beek deze middag is uiteraard gratis. Niet-leden van de KBO Beek betalen vijf euro. Lid zijn loont zich, ook nu weer. Voor meer info 024-3226377.