Twee bergkristallen in het gras. (foto: Cees Bakker)
Twee bergkristallen in het gras. (foto: Cees Bakker) Cees Bakker

Activiteiten bij EigenAardig

11 december Tafelgesprek met Ineke Schaper.

Nog een laatste tafelgesprek dit jaar, waar ik alweer naar uit kijk! Ineke is een inspirerende vrouw,die haar passie met ons gaat delen.Zij doet niets liever dan anderen inspireren hun eigen, unieke pad te volgen en zo hun bestemming te leven. Zij doet dit via coaching en loopbaan-begeleiding onder het motto: Je diepste pijn is de poort naar je grootste potentieel. Welk verhaal zit er achter dit motto en haar passie?

18.00 uur. We beginnen met een heerlijke biologische maaltijd. Aanmelden, €10 voor de maaltijd plus graag een vrije bijdrage.

12 december Edelsteenmeditatie 10.30 uur.


Omdat het zulke fijne ochtenden zijn met voldoende belangstelling, heb ik voor die dag nog een extra edelsteenmeditatie ingepland. We gaan voelen/spelen/mediteren met de vier steensoorten die ik vanaf de zomer heb aangeboden. We gaan een leuke vorm vinden om hier mee bezig te zijn en de kracht en liefde van de stenen mee te nemen de winter in.

Alleen de ochtend! Vrije bijdrage, de stenen zijn te koop.

Adelheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; 06 17009796, Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl; www.inspiratieplekeigenaardig.nl.