(Eigen foto)
(Eigen foto) Foto: Eigen foto

Ook Malden krijgt een Anytime

Fitnessruimte aan de Promenade

MALDEN - Naast Groesbeek en Millingen aan de Rijn krijgt binnenkort Malden ook een eigen Anytime Fitness en wel aan de Promonade 33a (het voormalige pand van de ABNA), aldus eigenaar Hernanni Marchi. Momenteel heeft Hernanni al ruim 1.500 leden aan het sporten weten te krijgen en daar komt Malden bij.

De formule slaat bij het sportend publiek erg aan, vandaar deze uitbreiding. Op 8 januari 2018 is Anytime Fitness aan de Hoflaan in Groesbeek van start gegaan, een jaar later aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn en nu op 29 januari 2020 aan de Promenade in Malden. Ook daar heeft Hernanni goede verwachtingen.

In Malden wordt de sportlocatie hypermodern en nog luxer wat betreft het design. En ook duurzamer daar waar het kan. Zo hebben de fiets- en crosstrainers geen stroom nodig als de sporters door het bewegen gaan starten. Verder biedt men live groepslessen maar om het sporten op alle tijden te stimuleren heeft men ook virtuele lessen. In Malden kunnen liefst 60 sporters tegelijk sporten en daar is Hernanni en zijn partner Tilly best trots op.

In Malden gaat de 27-jarige manager Nick Verpoorten samen met assistent Chantal Kesseler de sportclub runnen. Nick kende Anytime Fitness eerst alleen van naam, maar in het sportgebied is hij geen onbekende. Zo is hij al 12 jaar in de sport en fitness werkzaam. Verder heeft hij ervaring mogen opdoen bij onder andere De Graafschap en Go Ahead Eagles, waarna hij later bij NEC is gekomen. Chantal is een gecertificeerd NASM personal-trainer.

Fitness heeft de begeleiding ook hoog in het vaandel staan. Leden krijgen maandelijkse 1 op 1-coaching met hun trainer. Dit zit standaard in het lidmaatschap. Voor de vroege beslissers is er op 27, 28, en 29 december een VIP-weekend waarbij men dan bij aanmelding een fikse korting (ruim 100 euro) krijgt, die ook nog eens jaarlijks terugkomt. Voor meer informatie kan men kijken op www.afmalden.nl.