Kerst KBO Groesbeek-De Horst

GROESBEEK - De KBO Groesbeek-De Horst houdt op dinsdag 17 december een kerstviering in De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek. De aanvang is om 13.30 uur; de zaal van De Mallemolen is al om 13.00 uur open.

Het eerste uur van het programma wordt ingevuld met een kerstverhaal, waarbij pastor Jan van Gestel de kerstgedachte zal uitspreken. Dit alles wordt begeleid door het eigen zangkoor De Zingende Heuvelen.
Na de pauze volgt er een kerstprogramma met in het eerste gedeelte het optreden van het mannenkoor Voc Vivorum uit Leuth. In het tweede gedeelte is er het optreden van het Gemengd Koor Sion, Horst en Breedeweg. Naast koffie / thee zullen ook overige consumpties worden uitgeserveerd. Tijdens de kerstviering zal er voldoende gelegenheid zijn om met elkaar te praten. Om alles goed voor te bereiden is het voor de organisatie van belang te weten hoeveel mensen tijdens de kerstviering aanwezig zullen zijn. Daarom wordt men verzocht de strook voor donderdagmorgen 12 december in te vullen en in te leveren bij de bekende adressen.