Afbeelding

Hou je van pannenkoeken?

Dan zit je bij 't Hoogstraatje goed!

NIJMEGEN - 't Hoogstraatje bakt ze in allerlei heerlijke variaties en nog op de ouderwetse manier. Geen kant-en-klaar beslag, geen toevoegingen, boter in de koekenpan en op een mooi vuurtje een lekkere pannenkoek bakken. Zo vinden zij, zijn pannenkoeken toch echt het lekkerst!

Tip voor een gezonde variant: een pannenkoek gebakken van boekweit-, meergranen- of speltbeslag. Heb je speciale wensen in verband met voedselintolerantie: pannenkoeken zonder gluten, melk, ei of noten, is dat bij 't Hoogstraatje geen enkel probleem. Ze zijn gek op het organiseren van leuke feestjes voor de hele familie en ook voor een pannenkoek etentje als begin of afsluiting van jouw personeelsuitje kun je hier prima terecht.

Kids? Pannenkoekenrestaurant heeft natuurlijk heel wat te bieden voor hun kleinere gasten. Ze kunnen spelen in de speelkelder, spelletjes pakken uit de kast en naar hartenlust kleuren. Niet alleen omdat het leuk is maar ook omdat ze er iets mee kunnen winnen. Lever je tekening bij ons in. Aan het einde van de maand kiezen wij de mooiste uit. Je krijgt bericht thuis of jouw tekening gewonnen heeft.

De hele maand december is het terras omgetoverd in 't Winterstraatje. In deze 'warme winterwonderkas' bomvol kerstsfeer, verwarmd met warmte kanonnen en warmte kussens om op te zitten, worden heel veel leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Kijk op www.hoogstraatje.nl, Facebook of Instagram.

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje, Hoogstraat 3 Nijmegen, 024 3604659, www.hoogstraatje.nl.