MO 15 kampioenen!

Treffers meiden voor vierde keer kampioen!

GROESBEEK - Afgelopen zaterdag speelden het MO15 team (voorheen MO13) van de Treffers hun één na laatste wedstrijd voor de winterstop. Bij een gelijkspel of winst, zouden de meiden al kampioen worden. Bij verlies, zou de laatste wedstrijd ook nog moeten worden gespeeld.

Het werd een spannende wedstrijd, niet vanwege het mooie voetbal want de zenuwen waren aanwezig. Vorige week speelden het team tegen de nummer 1 een prachtige winnende wedstrijd, vandaag moesten ze hard hun best doen. In de eerste helft kwam het zelfs tot 0-1 achterstand, maar dit werd gelukkig snel recht getrokken door de zelf ook te scoren. Met 1-1 ging MO15 de rust in. Dit zou genoeg moeten zijn voor een kampioenschap.

Met een wissel van keeper en vol goede moed, gingen de meiden aan de tweede helft beginnen. Nog één extra puntje zou wat meer rust gegeven hebben, maar dat is helaas niet gelukt. Na het verlossende eindsignaal waren de meiden dan ook erg opgelucht en kon het kampioensfeestje beginnen!

Het is een knappe prestatie, aangezien dit team voor de eerste keer als MO 15 speelt (met zelfs nog een aantal 12-jarigen). Het is zelfs de vierde keer dat ze met dit team kampioen zijn geworden!