Alde Hap prins Sjaak dn Twedde. (foto: Erik Hendriks)
Alde Hap prins Sjaak dn Twedde. (foto: Erik Hendriks)

Nieuwe prins voor Alde Happers Mook

MOOK - Senioren Carnaval van Alde Hap in Mook heeft weer een nieuwe Prins. In een gezellige volle zaal van t Moks Cafè is Prins Sjaak (Lucassen) afgelopen zondag onthuld als prins Alde Hap voor het nieuwe seizoen. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Ron Hovestadt en twee lieftallige Hofdames Maike en Evelien !

Prins Sjaak was onder andere jarenlang actief raadslid en voorzitter bij de Alde Hap. Onder aanwezigheid van de vrienden van Gries en Nie Wies en De Waggelaars werden hem de versierselen omgehangen, waarna het programma werd voortgezet. De receptie van Prins Sjaak zal zijn op zondag 12 januari.

Vòòr de onthulling was er een waardig aftreden van Prins Jos Doumen en zijn gevolg. Voorafgegaan door een Limburgse serenade van de Alde hap-vrouwen, namen Prins Jos en zijn prinses Rita en gevolg met een lach èn een traan afscheid van hun prinsenjaar en van een prachtige carnavalsbeleving.

De prinsenzitting was verder een prachtige middag met zeer uitèènlopende optredens. De Mookse Drum-Showband bracht een verrassend optreden met een Queen-tintje (We Will Rock You)! Ook dansgarde De Kneuterinnekes gaven een show om trots op te zijn! Kim van der Venne als show-danseres (Europees Kampioene 2017) liet als met een wervelende show zien waarom zij nog steeds tot de Europese top behoort!

De Chansanettes uit Milsbeek en het befaamde duo Moes kregen de polonaise in volle gang! Onder de tonen van De Heituters ging het feest daarna nog even door, en was het nog lang gezellig in het Moks Cafè.