Kerkje in Mook.
Kerkje in Mook.

Bijzondere nachtmis in Mook

MOOK - Het herenkoor De Broederschap van de Sangers, en het dameskoor Con Amore, uit Mook zingen samen de meerstemmige mis 'Ave Maria Zart' van Georg Strassenberger. Een mis met hele goede muzikale accenten, met een mooie dynamiek.

Echt een muzikaal hoogstandje. De koren zijn er trots op. Dat gaat samen heel sfeervol genieten zijn. Deze nachtmis, Ave Maria Zart, en sfeervolle kerstliederen is op kerstavond, dinsdag 24 december in het kerkje van Mook om 21:30 uur (een mooie tijd voor een nachtmis, niet te vroeg en niet te laat). Emeritus Pastoor Toon van Dijk zelf gaat de dienst voor, op de hem bekende warme wijze.

"Natuurlijk zingen we ook meerdere sfeervolle kerstliederen. Als opening zal meerstemmig gezongen worden het beroemde Stille Nacht, en als slotlied natuurlijk het Transeamus. Deze mis wordt warm aanbevolen. Iedereen is welkom die dit jaar de kerst in een mooie sfeer wil starten. De begintijd is aantrekkelijk, de eindtijd praktisch. Het zal zeker weer een mooi begin van de kerst zijn."