Teun Heemstra ontvangt een cadeautje voor zijn inzet. (foto: Judovereniging Groesbeek)
Teun Heemstra ontvangt een cadeautje voor zijn inzet. (foto: Judovereniging Groesbeek)

Judovereniging Groesbeek zet topverkoper loten in 't zonnetje

GROESBEEK - Tijdens een reguliere trainingsavond van judovereniging Groesbeek op vrijdag 13 december, deden alle kinderen examen die nog geen groene judoband hadden. Tegelijk werd de 7-jarige Teun Heemstra uit Berg en Dal in ’t zonnetje gezet als topverkoper loten Grote Clubactie. Liefst 36 loten had hij verkocht!

Op vrijdag 13 december deden kleine en grotere judoka’s examen voor de groene judoband. Na afloop kregen zij allemaal hun diploma uit handen van trainer Gerrie Theunissen. Hun blijdschap deelden ze met de meegekomen ouders en broertjes/zusjes. Voorzitter Henny Brinkhof maakte van de gelegenheid gebruik om de 7-jarige Teun Heemstra uit Berg en Dal in het zonnetje te zetten! Dit jaar hebben 19 judoka’s een kleine 300 loten verkocht voor de Grote Clubactie, bijna een verdubbeling ten opzichte van 2018. Teun had liefst 36 loten verkocht en was daarmee topverkoper! “Een geweldige prestatie van allemaal en zeker van Teun waar we als vereniging erg blij mee zijn,” zei Henny Brinkhof erover.

Heuvellandtoernooi

Ook vroeg de voorzitter aandacht voor een groot judo-evenement dat op handen is. Op zondag 26 januari organiseert judovereniging Groesbeek in samenwerking met Judoschool Theunissen in sporthal Heuvelland voor de 33e keer een groot landelijk toernooi. Deelnemers zijn recreatieve judoka’s in de leeftijd van 6 - 14 jaar. Meer informatie is te lezen op www.judogroesbeek.nl. Inschrijven kan door een mail voor 11 januari te sturen naar judotoernooi@judogroesbeek.nl of contact op te nemen met Henny Brinkhof, Binnenveld 31 in Groesbeek.