Afbeelding
Foto:

Brouwerij d'n Drul bestaat vijf jaar!

GROESBEEK - Je droom waarmaken. Door te blijven geloven in wat goed is. Een ambachtelijk product maken en daar zoveel mogelijk mensen van laten genieten. Speciaal bier brouwen en dat schenken op een plek waar iedereen zich thuisvoelt: het Proeflokaal. Dé plek in Groesbeek waar al het goede bij elkaar komt. Dat is wat Roland en Wilma Boschman 27 december 2014 voor ogen hadden. En dat is meer dan gelukt. Ze zijn er gekomen en gaan niet meer weg. Dit 5-jarig bestaan gaat natuurlijk gevierd worden.

En dat doen ze eind december met een heel feestweekend. Van vrijdag 27 - zondag 29 december zijn er speciale activiteiten waar iedereen van kan meegenieten. Zie de website of de advertentie elders in deze krant. Roland en Wilma zeggen: 'Kom en feest met ons mee!'

In de afgelopen vijf jaar is er veel gebeurd. Van de Hoflaan naar de smederij op de Dorpsstraat. De brouwinstallatie is enorm gegroeid en verplaatst naar een professionele Brouwhal. Een fusie met brouwerij Stollenberg. Prijzen gewonnen en een goede naam opgebouwd. De groei zit er goed in. En die wordt doorgezet. Het Proeflokaal wordt binnenkort flink uitgebreid en krijgt bovendien een moderne tapwand met 24 kranen inclusief een Craftbrewers wisseltap. Zo kan nóg meer genoten worden van ambachtelijke speciale bieren van de tap. Lekker! Brouwerij d'n Drul is klaar voor de toekomst!