(Eigen foto)
(Eigen foto) Foto: Eigen foto

Ouderwetse eerste kerstdag in

De Hoeve met de band Broadway

GROESBEEK – Kerstmis 2019 belooft voor de echte muziekliefhebbers weer een ouderwetse eerste kerstdag te gaan worden in het Groesbeekse dancing centre De Hoeve aan de Herwendaalseweg.

Niemand minder dan de meester coverband 'Broadway zal op eerste kerstdag 's avonds vanaf 22.00 tot 04.30 uur tweede kerstdag de aanwezigen vermaken. Deze zesmansformatie heeft alles in huis om er in ieder geval een groot feest van te maken, want zij zet een ongelooflijke show op het podium die zijn weerga niet kent. Ook grote feesten in den landen weet Broadway met muziek en show op de kop te zetten. De band wordt tijdens afgewisseld door de alom bekende DJ Rob Toonen bekend van Slam Fm, Dj D-Light en samen met Dj Auke. Rob Toonen is eveneens bekend van 538 Mallorca en is in Groesbeek geen onbekende en voelt zich in dancingcentre De Hoeve echt thuis.

Het kerstfeest in De Hoeve geniet al jaren grote bekendheid in de hele regio en zelfs daarbuiten. Ook touringcars weten het Groesbeekse dancingcentre De Hoeve te vinden; voor hen geldt dan ook een speciale touringcarkorting. Entreekaarten voor dit speciale kerstgebeuren zijn te verkrijgen via www.dehoeve.nl of via www.ticket2get.com ad 9 euro per persoon (exclusief kosten). De zaal van De Hoeve gaat op eerste kerstdag 's avonds open vanaf 22.00 uur tot tweede kerstdag 04.30 uur.