Ouders en kinderen op de judomat. (foto: Judovereniging Groesbeek)
Ouders en kinderen op de judomat. (foto: Judovereniging Groesbeek) Judovereniging Groesbeek

Judovereniging Groesbeek sluit

jaar af met speciale 'ouder-kind-les'

GROESBEEK - Judovereniging Groesbeek organiseerde tijdens de laatste trainingsavond dit jaar op vrijdag 20 december een speciale les. De judoka’s gingen met (een van) hun ouders op de judomat en leerden hen de fijne kneepjes van judo.

Op vrijdag 20 december sloot judovereniging Groesbeek het sportjaar 2019 af met een speciale les voor de judoka’s en hun ouders. Trainer Gerrie Theunissen wist jong en oud te enthousiasmeren. In deze ‘ouder-kind-les’ werd menig ouder verrast door de kwaliteiten van zijn of haar kind op de judomat.

Dat ouders deze les op prijs stelden bleek uit reacties naderhand, dat zij wel vaker op de judomat wilden plaatsnemen. Die mogelijkheid biedt judovereniging Groesbeek op donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur. In rustig tempo leren judoka’s vanaf 16 jaar en volwassenen de grondbeginselen en technieken van judo. Proeflessen zijn altijd mogelijk! Meer informatie staat op www.judogroesbeek.nl.

Na de kerstvakantie starten de judolessen op dinsdag 7 en vrijdag 10 januari in de sportzaal op sportpark Zuid, Nijerf 1 in Groesbeek. Op zondag 26 januari organiseren judovereniging Groesbeek en judoschool Theunissen in sporthal Heuvelland voor de 33e keer een groot landelijk toernooi. Deelnemers zijn recreatieve judoka’s in de leeftijd van 5 tot 14 jaar. Meer informatie over de judolessen en het judotoernooi in januari staat op www.judogroesbeek.nl.