Diverse taarten en kookboek. (foto: Boek & Buffet Kekerdom)
Diverse taarten en kookboek. (foto: Boek & Buffet Kekerdom) Boek & Buffet Kekerdom

Nog enkele plaatsen vrij bij Boek & Baksel

KEKERDOM - Op zondag 19 januari van 14.00-17.00 komen zoet en zout samen tijdens een levendige bijeenkomst in het Kulturhus van Kekerdom. Een middag in het teken van literatuur, hartige en zoete taarten. Dat houdt in: smullen van heerlijke baksels, praten met je tafelgenoten en tussendoor luisteren naar mooie of interessante fragmenten uit boeken.

De variatie aan zelfgebakken taarten maakt er een echte proeverij van. Het enthousiasme van de voorlezers en de gezelligheid van het samenzijn doen de rest. Kortom: een uitgelezen gelegenheid om een saaie zondag in de koude januarimaand met een warme middag te doorbreken, dus zorg dat je er dit keer bij bent! Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Voorlezers krijgen (onder voorbehoud) voorrang.

"Iedereen is welkom bij deze bibliotheekactiviteit. Deelname kost 7,50 euro. Alle drankjes zijn voor eigen rekening. Het is fijn als je met contant geld betaalt. Geef je liefst voor 16 januari op via boekenbuffetkekerdom@gmail.com of 0481 432800. We verwelkomen je dan graag die middag in het Kulturhus van Kekerdom aan de Schoolstraat. Wil je voorlezen, geef dat dan meteen even door alsjeblieft."