(foto: Theo Kersten)
(foto: Theo Kersten) Foto: Theo Kersten

Feestelijke start bij fanfare Wilhelmina Groesbeek

GROESBEEK - Op de eerste zondag van 2020 hield fanfare Wilhelmina een druk bezochte nieuwjaarsreceptie. Behalve het uitwisselen van nieuwjaarswensen en het luisteren naar de prachtige muziek van het opleidingsorkest en de slagwerkgroep, was het ook een moment om de jubilarissen te huldigen.

Liefst 19 leden werden in het zonnetje gezet! 5 jaar lid: jeugdleden Lena Nieuwenhuis, Liz de Ridder, Derk van Loon en Hugo de Nooij. 12,5 jaar lid: Ankie Hulsen, Lieke Bouwman, Michel Kleuters, Inge Kosman, Sem Rikken, Inge Roelofs en Sjaak Schreven. 40 jaar lid: Petra Verbeet, Germa Driessen, Brigitta Janssen, Charles van 't Hull en Chris Theunissen. 50 jaar lid: Sjaak Rieken en Jeanne Kervezee. 60 jaar lid: Thieu Gerrits.

Voorzitter Miel Fransen had voor alle jubilarissen een mooi woordje, en natuurlijk werden er cadeautjes, bloemen, insignes en speldjes uitgedeeld. Behalve de jubilarissen werd ook de heer Jan Rutten in het zonnetje gezet. Aan hem werd de Wilhelminapluim toegekend vanwege zijn jarenlange enthousiaste en onophoudelijke inzet voor onze vereniging. Het was een feestelijke en gezellige middag.

Op de foto ontbreken: Thieu Gerrits, Jeanne Kervezee, Chris Theunissen, Sjaak Schreven en Hugo de Nooij.