Huldiging jubilarissen bij

sportclub Millingen en Odio

MILLINGEN - In besloten kring en voorafgaand aan de gezamenlijke nieuwjaarsinstuif van SC Millingen en Odio werden zaterdagavond 4 januari in het clubhuis de jubilarissen van beide verenigingen gehuldigd.

SC Millingen had voor het jaar 2020 liefst 21 jubilarissen en Odio twee. Alle aanwezige jubilarissen werden gehuldigd door hun voorzitter en ontvingen het bijbehorende speldje/beeldje, het boek 'Ruim een eeuw voetbal in Millingen' en een mooi boeket bloemen voor de partner.

SC Millingen: 25 jaar: Wim van Luyn, Theo Houkes; 40 jaar: Henk Jansen, Tom Leenders, John Vink, John Romein, Marian van Haaren; 50 jaar: Joop Janssen, Wilfred Leijgraf, Berry Janssen, Wim de Wijse; 60 jaar: Willy Verheyen, Jo Vloed, Martien Janssen, Jo Heijmink. De jubilarissen Hans Geutjes (50), Albert Mulders (50), Marco Gesthuizen (40), Bennie van Ophuizen (40), Wijnand Lastdrager (40) en Robin Schell (25) waren niet aanwezig.

Opmerkelijk was ook het jubileum van de familie Janssen, twee broers en een zus, die samen 150 jaar voetballidmaatschap vertegenwoordigen: Martien met 60 jaar, Berry met 50 jaar en Marian met 40 jaar lidmaatschap.

Odio: 60 jaar Annie Frieling; 25 jaar: Anne van Raaij was niet aanwezig.

Na de huldigingen en de traditionele nieuwjaarsvoetbalwedstrijd stroomde de kantine in het clubhuis langzaam vol voor de gezellige nieuwjaarsinstuif. In hun nieuwjaarstoespraak spraken beide voorzitters lovende woorden over de vele vrijwilligers en de organisatie van de wedstrijden. De nieuwjaarsinstuif werd muzikaal uitstekend omlijst door DJ René Vinyl.