Groesbeekse Boys verliest in Beuningen

GROESBEEK - De harde wind speelde een grote rol in de wedstrijd tussen Beuningse Boys en Groesbeekse Boys. Beide teams hadden één helft de wind in de rug. De gastheren gingen hier het beste mee om. Dit resulteerde in een 2-1 voor de thuisploeg.

Groesbeekse speelde in de eerste helft met de wind mee en had moeite om de bal in bezit te houden. Beuningse Boys had met de wind tegen meer grip op de wedstrijd. Na een half uur voetballen resulteerde dit in het openingsdoelpunt voor gastheren. Groesbeekse Boys wist enkele kleine kansen te creëren maar het de Beuningen doelman niet moeilijk te maken. Na zeventig minuten voetballen kwam Devin Jacobs in het strafschopgebied in balbezit en schoot hard de gelijkmaker binnen. Toch lukte het de equipe uit Breedeweg niet een punt mee naar huis te nemen. Tien minuten voor het eindsignaal scoorde Beuningse Boys 2-1. Het was uiteindelijk aan doelman Mike Verriet te danken dat de score niet hoger uitviel door nog enkele reddingen te verrichten.

Door de verliesbeurt is Groesbeekse Boys afgezakt naar de zevende plaats. Zondag 1 maart staat de thuiswedstrijd tegen nummer twee van de ranglijst Brakkenstein op het programma. Aanvang van de wedstrijd op sportpark Breedeweg is 14.00 uur.