Koor Molenstraatkerk Nijmegen zoekt gastzangers voor pasen

NIJMEGEN - Op 12 april eerste paasdag, om 11.00 uur, brengt het AMDG-koor, het vaste koor van de Petrus Canisiuskerk (Molenstraat Nijmegen), traditiegetrouw ten gehore: de Krönungs-Messe van W.A. Mozart.

Dit samen met vier professionele solisten. Daarnaast zingen ze tijdens deze feestelijke Hoogmis het alom bekende Halleluia en And the Glory of the Lord van G.F. Händel, én het Gloria van Vivaldi. "Heeft u zangervaring, kent u deze mis en heeft u zin om mee te zingen? Dat kan!

"Vanaf woensdag 4 maart kunt u met ons koor mee repeteren, in totaal zes woensdagavonden van 20.15 tot 22.15 uur, plus de generale repetitie op zaterdag 11 april van 14.00 tot 15.00 uur. Partituren en eventueel oefenfiles op usb stick zijn beschikbaar. Geeft u zich op via het secretariaat van ons koor: Ellen Roos: 024 3233145, of ellenroos@outlook.com. Ook kunt u een kijkje nemen op www.amdg-nijmegen.nl."

Vrijwilligerswerk Berg en Dal werkt!

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt is er voor vrijwilligers die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en voor organisaties die vrijwilligers zoeken.

Tweewekelijks worden in deze krant vacatures geplaatst. Mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk worden zo geïnspireerd om op de website rond te kijken. Om ervoor te zorgen dat er een breed aanbod is, worden tegenwoordig ook organisaties, die nog niet op de website bekend zijn, actief benaderd. Daardoor zijn er onlangs twee nieuwe organisaties bij gekomen. Ruim 50 organisaties zoeken actief naar vrijwilligers via de website. Hoe gevarieerder het vacature aanbod, des te aantrekkelijker het voor een vrijwilliger is om regelmatig te kijken of er iets passends bij staat. Kijk voor het actuele aanbod of om uw organisatie aan te melden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.

Voor meer informatie kunt u mailen naar het Vrijwilligerssteunpunt vspbergendal@fortewelzijn.nl of bellen naar Forte Welzijn; 085 0406066.